Successos

ÀFRICA

Ja són més de 20 els morts pel col·lapse d’una escola a Nigèria

El succés, divendres durant les classes, va tenir lloc a l’estat de Plateau, al centre del país

El nombre de morts per l’ensorrament d’una escola de dues plantes, divendres al centre de Nigèria, ha augmentat de 17 a més d’una vintena, en un succés que ha causat també 132 ferits, informa Efe citant les autoritats del país.

El succés va tenir lloc a la Saint Academy, a Jos, capital de l’estat de Plateau, mentre professors i alumnes eren a classe. Les víctimes van quedar atrapades sota la runa. La policia va informar que almenys 22 nens havien mort en el col·lapse de l’edifici, i que molts més estaven rebent tractament a l’hospital local.

S’ignora per ara la causa de l’enfonsament de l’escola, que es va produir després de tres dies d’e fortes pluges a l’estat de Plateau. En els últims anys, hi ha hagut ensorraments importants d’edificis a Nigèria, dels quals alguns observadors culpen a una barreja de mala construcció, mala qualitat dels materials i a la corrupció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.