Successos

Àsia

Un home cala foc a un ajuntament del Japó i provoca cinc ferits

El presumpte autor de l’incendi ha estat hospitalitzat en estat greu

Les altres quatre víctimes han patit lesions lleus

Cinc persones han resultat ferides de diversa consideració aquest dimarts en un incendi a l’ajuntament de Takahama, a la prefectura d’Aichi, al centre del Japó.

Els fets han passat cap a les tres de la tarda hora local (vuit del matí a Catalunya). Un home ha irromput a l’edifici consistorial amb un ganivet i un recipient de plàstic amb un líquid inflamable. Segons fonts de la investigació citades per l’agència Kyodo, l’individu ha entrat cridant i s’ha abocat a sobre el contingut de l’ampolla. Malgrat les crides dels funcionaris municipals perquè es calmés, l’individu ha encès el foc.

La policia ha detingut un home com a presumpte autor de l’incendi, que ha estat extingit uns vint minuts després de rebre l’avís. El detingut té uns seixanta anys i ha estat traslladat a l’hospital inconscient amb cremades greus a tot el cos. Els altres quatre hospitalitzats, dos homes i dues dones d’entre vint i trenta anys, han estat atesos per ferides lleus. La resta de persones que estaven a l’ajuntament en el moment del succés han estat evacuats il·lesos.

La policia investiga ara els motius del detingut, que podrien estar relacionats amb impagaments d’impostos locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia