Successos

Desmantellen una plantació amb prop de 2.500 plantes de marihuana

La policia local de Caldes de Malavella i les unitats d’ARRO, comandaments i efectius de la Unitat d’Investigació i Seguretat Ciutadana dels Mossos d’Esquadra han dut a terme una investigació conjunta que ha permès desmantellar una plantació amb prop de 2.500 plantes de marihuana, segons recull l’ACN.

L’operatiu s’ha dut a terme a dos quarts de set del matí d’aquest dijous, quan els agents han accedit a la plantació que havien localitzat en un terreny forestal a les proximitats de Can Matetes pel veïnat de Dalt de la localitat.

El cap de la Policia Local, Xavi Muñoz, ha destacat la importància de la col·laboració entre els diferents cossos de seguretat per a la detecció i prevenció d’activitats il·lícites: “Aquesta operació és un exemple clar de com la cooperació entre institucions pot donar resultats excel·lents en la lluita contra el crim organitzat”, ha dit, i ha afegit: “Continuarem treballant conjuntament per garantir la seguretat dels nostres ciutadans i ciutadanes.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.