Successos

SUCCESSOS

Detingut per robar la caixa forta de l’empresa una setmana després d’entrar-hi a treballar

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns passat a Badalona un home de 50 anys que, després de treballar una setmana en una empresa de Barcelona, els va robar la caixa forta. Se l’acusa d’un delicte de robatori amb força. La investigació es va iniciar a principis de juny quan es va produir el robatori amb força en una empresa del districte de Sants-Montjuïc. L’autor hi va accedir forçant una porta d’accés i un cop a l’interior es va endur la caixa, valorada en 9.595 euros i que contenia al seu interior 8.000 euros en efectiu. Una trucada al 112 va alertar que s’havia escoltat un fort cop a l’interior de l’empresa i el testimoni va aportar informació sobre un vehicle que havia fugit. Arran de la investigació, els agents van constatar que la persona que havia fet el robatori podia ser un antic treballador de l’empresa, que una setmana abans dels fets hi va treballar uns dies. Aquesta vinculació amb l’empresa va fer pensar als investigadors que l’autor tenia coneixements sobre el funcionament de l’empresa que li van facilitar poder cometre el robatori.

Dilluns passat els Mossos, amb suport de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), va fer una entrada i perquisició al domicili del sospitós a Badalona, on se’l va detenir després de localitzar alguns indicis de la seva participació en els fets. L’arrestat ha passat a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.