Successos

Detenen dos homes a Olot per la sostracció de cable de coure

La Policia Municipal d’Olot i els Mossos d’Esquadra han detingut els ocupants d’un vehicle aturat aquest divendres a la matinada en un control a la plaça Clarà. Segons exposa el consistori en un comunicat, cap a les cinc del matí han donat l’alto al vehicle en el qual viatjaven dues persones. El conductor del cotxe ha donat positiu en drogues i alcohol, amb una taxa de 0,67 mg per litre d’aire expirat.

Tot seguit, quan els agents han escorcollat el vehicle, han descobert que els sospitosos duien el maleter carregat amb cable de coure robat, a més de nombroses eines per poder cometre els furts. El pesatge del material sostret ha estat de 160 quilos.

Per aquests motius, els agents han identificat i detingut els dos ocupants del vehicle, que acumulen fins a vuit antecedents. Els arrestats passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot. Els dos detinguts tenen 43 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia