Successos

La Policia Local salva la vida d’un infant que s’havia ofegat a una piscina

La Policia Local de Blanes ha salvat la vida d’un infant de cinc anys que s’havia ofegat a una piscina d’un càmping. Els fets van passar el passat divendres dotze de juliol cap a quarts de dis de la tarda. La Policia va rebre la trucada dels mitjans aeris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), informant-los que un helicòpter s’estava dirigint a un càmping del municipi per atendre un nen que s’havia ofegat a la piscina de l’equipament turístic. Immediatament s’hi van adreçar tres dotacions policials, i van iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar, fins que van aconseguir reanimar-lo amb l’ajuda d’altres persones.

Simultàniament, van arribar tres ambulàncies i l’helicòpter del SEM, que va aterrar al camp de futbol del càmping per evacuar la víctima a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressat a la UCI pediàtrica, amb pronòstic reservat. Dos dies després, el diumenge 14 de juliol, la Policia Local de Blanes va ser informada que el nen evolucionava favorablement, li havien tret la respiració assistida i havien comprovat que no tenia seqüeles. Finalment, l’infant ha estat donat d’alta aquesta setmana del centre sanitari.

La Policia Local de Blanes va efectuar diligències informatives amb investigació per enviar al Jutjat, ja que podria haver negligència per part de l’adult que havia de tenir cura del menor. El cos municipal va obtenir declaracions dels testimonis que hi havia, així com imatges de les càmeres de seguretat, iniciant d’aquesta manera la investigació que ha passat a mans dels mossos, i està pendent de concloure si el succés pot revestir caràcter de delicte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.