Successos

Detingut per agredir una dona trans amb una crossa durant l’Orgull

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home acusat d’haver agredit una dona trans coincidint amb la celebració de les festes de l’Orgull. L’home ha quedat acusat d’un delicte d’odi i lesions menys greus per atacar una la dona amb una crossa mentre caminava per les Rambles durant la celebració del Pride. Els fets han passat passats dos quarts de tres de la matinada, quan l’agressor hauria insultat i colpejat repetidament la víctima, que ha hagut de ser traslladada a un centre mèdic per un possible trencament d’una pròtesi mamària.

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni ha condemnat els fets a través de les xarxes socials: “No fem ni un pas enrere en la defensa dels drets de les persones LGTBI+”. Collboni també s’ha compromès ha impulsar una ordenança específica contra l’odi i la discriminació a la ciutat. L’Observatori contra l’LGTBI-fòbia ha expressat també el seu rebuig als fets i s’ha posat a disposició de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia