Successos

Estat espanyol

Un jove mor per un cop d’una roda de fira al festival Boombastic d’Astúries

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies de l’accident

Un jove de 25 anys ha mort aquest dissabte com a conseqüència d’un cop al cap amb una roda de fira al festival de música Boombastic de Llanera, a Astúries. Fonts de la Guàrdia Civil han explicat a l’agència Efe que l’accident s’ha produït cap a dos quarts de cinc de la matinada. Després de l’impacte amb l’atracció, que estava en moviment, el jove ha estat atès pels sanitaris, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. El cos ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal d’Oviedo. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per determinar les circumstàncies de l’accident.

La delegada del govern espanyol a Astúries, Adriana Lastra, ha explicat que la víctima del “tràgic accident” era de Madrid i passava uns dies amb uns amics al principat. Lastra ha defensat que el Bombaastic és un “festival segur” i que “tots els joves que ara mateix estan gaudint del festival ho poden continuar fent sense cap mena de problema”. La cita musical de Llanera aplega des de dijous i fins avui unes 60.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia