Successos

Evacuat un grup de joves d’un esplai acampats a Espolla pel temporal de vent

Els Bombers han desallotjat aquest matí una seixantena de persones d’un esplai acampats a prop d’Espolla, que s’han vist sorpresos pel fort temporal de vent i amb previsió de pluja. El vent ha fet volar algunes tendes, sense ferits, i els joves han estat acompanyats fins al municipi en vehicles lleugers. Pel que fa a l’episodi de pluja intensa d’aquest matí amb risc d’esclafits i de pedra de més de dos centímetres a la zona del Barcelonès, el Maresme i el Vallès Occidental, de moment el 112 no ha rebut avisos d’importància. Tampoc s’hauria sobrepassat el llindar de precipitació de l’alerta del pla Inuncat per pluges intenses (20l/m2 en 30 minuts) a tota la meitat nord de Catalunya, segons informa Protecció Civil.

L’episodi de pluges d’aquesta matinada i matí ja va de baixa, tot i que encara hi pot haver ruixats. En concret, a la demarcació de Girona les properes dues hores es pot produir localment pedra de més de 2cm i ratxes vent de més de 90 km/h i esclafits, segons el darrer avís de Protecció Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia