Successos

Successos

Desallotjades empreses per una fuita de gas en una zona industrial de Canovelles

Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Procicat

Els bombers localitzen l’origen en una canonada sota un contenidor d’obra

Una fuita de gas en una canonada sota un contenidor d'obra en una zona industrial de Canovelles, al Vallès Oriental, ha obligat a desallotjar preventivament 13 persones de diverses empreses pròximes, a tancar la circulació en alguns carrers i, a petició dels Bombers, a tallar la circulació ferroviària de la línia R3 entre Granollers-Canovelles i les Franqueses. La circulació s'ha restablert abans de dos quarts de tres de la tarda. 

Els Bombers han activat inicialment set dotacions quan passaven onze minuts de les deu del matí. Més tard, dues dotacions de bombers han donat suport a la zona a la companyia que ha localitzat l’origen de la fuita  a l'alçada del 101 del passeig de la Ribera, a la Barriada Nova, en una zona industrial sense habitatges. Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Procicat. Com a mesura preventiva també s’han fet aturar unes obres properes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.