Successos

Bordils

Dos detinguts i un fugat en una baralla amb arma de foc

Una baralla a Bordils ha acabat amb dos detinguts i un fugitiu, tot i que l’operatiu de la policia catalana continua obert. Els fets han passat cap a tres quarts d’onze del matí, quan tres joves han entrat al bar Can Plata de Bordils i s’ha generat una baralla entre ells, per motius que a hores d’ara es desconeixen.

Alguns testimonis expliquen que han utilitzat ampolles per agredir-se i que, fins i tot, un d’ells ha arribat a treure una arma de foc sense arribar a utilitzar-la. Fonts dels Mossos d’Esquadra, però, no han pogut confirmar que els protagonistes de la baralla hagin utilitzat ampolles, en canvi, sí que tenen constància de l’arma de foc, tot i que, en el moment de publicar aquesta notícia encara no s’ha trobat.

Fins als lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Mossos i dues de l’Àrea de Brigada Mòbil (BRIMO).

Dos dels participants a la baralla han pogut ser detinguts, sota el pont del tren proper a la zona, i l’altre encara se l’està buscant. Els dos detinguts continuen a les dependències policials i se’ls atribueix un delicte desobediència greu als agents de l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.