Successos

PALAMÓS

Investiguen la mort d’un home després d’un ritual amb gallines decapitades

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home de 65 anys a la zona de la Fosca de Palamós, després d’haver practicat suposadament un ritual satànic en què s’havien decapitat diverses gallines com a ofrena. En concret, segons informen fonts municipals a l’agència ACN, la víctima ha estat localitzada sense vida en una cala de roques prop del camí de ronda que discorre entre el castell de Sant Esteve de Mar i la pineda d’en Gori. Segons fonts del cos policial, l’home s’ha desmaiat i ha començat a patir convulsions, després d’una discussió amb la seva parella.

El SEM ha intentat reanimar-lo sense poder salvar-li la vida. No hi ha indicis de criminalitat, i segons fonts de la investigació, que han constatat a aquest diari que la víctima prenia medicació diversa, s’espera als resultats de l’autòpsia per poder determinar la causa de la mort.

Al moment dels fets, acompanyaven al finat la seva dona i dues filles, que han donat l’avís de l’incident quan passaven pocs minuts de les cinc de la matinada. Fins al lloc de l’incident s’hi ha desplaçat efectius del SEM, la Policia Local de Palamós i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.