Successos

Detingut a Figueres un home que es dedicava a vendre droga al detall des de la terrassa d’un bar

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Figueres un home de 53 anys que es dedicava a vendre droga des de la terrassa d’un bar de la plaça de l’Estació. Segons recull l’ACN, l’arrest es va produir el passat diumenge 4 d’agost arran d’una informació que va tenir la policia sobre les sospites que s’estava produint venda de drogues al detall. En la inspecció, diversos agents de paisà van comprovar que l’home rebia les comandes de substàncies per mòbil. Al cap de pocs instants, s’aixecava per anar a un contenidor proper on hi tenia la droga amagada a dins d’una bossa de patates fregides. Un cop tenia la comanda tornava a la plaça de l’Estació on contactava amb el client i hi quedava físicament per entregar-li la substància.

Els agents van comprovar que també feia els intercanvis en un vestíbul proper. Per tot plegat, els Mossos van acabar detenint el sospitós pels volts de les vuit del vespre, per un delicte contra la salt pública. Van intervenir tres embolcalls d’haixix, tres més de cocaïna i 124 euros fraccionats. Es calcula que la droga requisada tenia un valor al mercat de 144 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.