Successos

Successos

Detenen el presumpte autor de disset incendis forestals al Vallès Oriental

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 73 anys com a presumpte autor de disset incendis forestals a Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental, la majoria concentrats a la zona del bosc de Can Brustenga.

El cos policial va iniciar la investigació el mes de gener passat després de detectar un augment de focs a la zona, que es van intensificar durant els caps de setmana a partir de l’abril. Per a fer-hi front, al maig van desplegar un dispositiu específic que va culminar amb la detenció del presumpte autor dels fets dilluns passat.

L’arrestat ha passat aquest dimecres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.

En un comunicat, els Mossos destaquen que la col·laboració ciutadana ha estat clau per aconseguir informació sobre el detingut, que havia estat vist en diverses ocasions a prop dels llocs afectats pels incendis. De fet, el 31 de juliol un testimoni va reconèixer el sospitós com l’autor d’un incendi mentre fugia amb un vehicle blanc, una informació que va esdevenir de gran importància per poder-lo localitzar.

A l’operatiu hi va participar també el Cos d’Agents Rurals i la Policia Local de Santa Eulàlia de Ronçana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia