Successos

ROSES

Detenen un jove que portava 760 tauletes d’haixix i gairebé 15 kg de marihuana

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Roses van detenir el dia 5 d’agost un home de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Els fets van passar cap a un quart de dotze del matí al carrer Toledo de Roses, on efectius dels mossos i la policia local estaven fent patrullatge preventiu.

Els agents van veure un noi jove dins d’un vehicle d’alta gamma. Quan el van identificar, van veure a la zona dels seients posteriors tres bosses negres grans precintades. En obrir una de les bosses, els policies van percebre una forta olor de marihuana.

A la zona del maleter es van trobar quatre motxilles d’esport de grans dimensions amb un total de 760 tauletes d’haixix, cabdells de marihuana plastificats i articles semblants a llaminadures. Després de pesar la marihuana els mossos van veure que en total l’home transportava uns 15 kg de marihuana i les 760 tauletes d’haixix tenien un pes de gairebé 80 kg.

Per aquest motiu, els efectius policials van detenir el noi com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues. El valor de la substància intervinguda en el mercat il·lícit és de 182.000 euros. El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 8 d’agost a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.