Successos

successos

Detingut per atropellar dues persones a Llorenç del Penedès i després fugir del lloc

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Tarragona han detingut un home de 22 anys com a presumpte autor de quatre delictes contra la seguretat viària comesos el 4 d’agost a Llorenç del Penedès i un delicte de falsedat documental. El primer avís va ser per un atropellament amb una motocicleta en un polígon industrial del municipi. Una patrulla de trànsit de la comissaria del Vendrell va adreçar-se al lloc i en arribar va comprovar que hi havia una concentració important de vehicles i persones, que semblava ser una trobada de vehicles tunejats, on és habitual la conducció temerària a manera d’espectacle. Després d’activar més recursos policials per fer front a la situació, els agents van adreçar-se al punt de l’accident on només quedaven una quinzena de persones, les dues víctimes de l’accident i, cap rastre de l’autor de l’atropellament i la motocicleta.

Un cop les víctimes van ser ateses pels serveis sanitaris, els agents van recollir tots els indicis policials pertinents i van traslladar la investigació al Grup de Recerca i Documentació de l’Àrea Regional de Trànsit de Tarragona. Dies després, la investigació policial va permetre identificar l’autor dels fets, un home amb antecedents policials relacionats amb la mateixa tipologia delictiva. A més, li van intervenir la motocicleta utilitzada en l’atropellament.

L’home va ser detingut el 13 d’agost al Vendrell com a presumpte autor de quatre delictes contra la seguretat viària: per conducció temerària, per abandonament del lloc de l’accident, per causar lesions per imprudència i per conduir sense permís de conducció. També se’l va detenir per un delicte de falsedat documental, ja que la motocicleta que duia en el moment dels fets tenia esborrat un número de sèrie.

El detingut va passar a disposició judicial el 14 d’agost davant el jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia