Successos

Estat espanyol

Un nen d’onze anys mor apunyalat quan jugava a futbol a Toledo

La víctima ha estat agredida amb un objecte punxant per una persona encaputxada

La Guàrdia Civil activa una operació gàbia per localitzar l’autor del crim

Un nen d’onze anys ha mort apunyalat aquest diumenge a Mocejón, una població situada a tretze quilòmetres de Toledo. Els fets han passat cap a les deu del matí al camp de futbol municipal Ángel Tardío. La víctima jugava a futbol amb altres nens quan ha estat agredida amb un objecte punxant per una persona encaputxada, segons testimonis.

La Guàrdia Civil ha activat una operació gàbia per localitzar l’autor del crim, segons han explicat a l’agència Efe fonts de la investigació. En el dispositiu de cerca hi participen un helicòpter i desenes de patrulles de la Unitat de Policia Judicial i el Grup d’Informació de la Comandància de Toledo.

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Toledo ha decretat secret de les actuacions.

Un cosí del menor assassinat ha assegurat als mitjans de comunicació que no sospiten qui ha pogut cometre aquesta “atrocitat”. “Mocejón és un poble tranquil en el que aquestes coses no han passat mai. És la primera vegada”, ha lamentat el familiar. El portaveu ha confiat “que es faci justícia”.

L’Ajuntament de Mocejón ha convocat un minut de silenci a dos quarts de vuit del vespre i ha anunciat que decretarà tres dies de dol oficial. L’alcaldessa de la localitat i presidenta de la Diputació de Toledo, Concepción Cedillo, ha condemnat els fets i ha expressat la seva consternació pel succés. Tant el consistori com la Diputació han traslladat el seu condol als pares, familiars i amics del nen.

El president de Castella-La Manxa, Emiliano García-Page, s’ha mostrat “commocionat pels fets” i ha desitjat que es trobi aviat l’autor dels fets i se’l posi a disposició de la justícia com més aviat millor. “Aquestes situacions són inacceptables i han de tenir com a conseqüència un càstig just”, ha reblat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia