Successos

FIGUERES

Un mosso fora de servei deté les dues autores d’un robatori amb violència

Un mosso d’esquadra que estava fora de servei va detenir a Figueres dues dones acusades de robar un collaret a un altra dona amb el mètode de l’abraçada. Els fets van passar el 15 d’agost a l’hospital de Figueres, quan el mosso, que hi era per motius personal, va sentir els crits d’una dona que demanava ajuda i que avisessin a la policia perquè li havien robat un collaret.

El mossos va veure com la víctima estava forcejant amb una dona que intentava desampellegar-se’n clavant-li cops. Segons la víctima, les dues dones li havien començat a donar conversa dins de l’ascensor i després li havien posat una jaqueta sobre les espatlles i l’havien abraçat. Amb aquesta maniobra, van aprofitar per sostreure-li la cadena amb una mà de Fàtima que portava posada.

Una de les autores va aconseguir fugir i l’altra era la dona que forcejava amb la víctima. El mosso va detenir la dona que es trobava en el lloc, tot i que d’entrada li va donar una empenta i va intentar escapar-se. El policia, però, la va interceptar a la sortida i la va deixar sota la custòdia del vigilant de seguretat de l’hospital mentre buscava l’altra autora, que va localitzar i detenir poc després en uns carrers propers al centre hospitalari amb el suport d’una patrulla.

El mateix vigilant de seguretat va localitzar la cadena d’or en el vestíbul i la va lliurar a la policia, que la va retornar a la seva propietària. Les detingudes, sense antecedents i de 28 i 21 anys, van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, acusades d’un delicte de robatori amb violència i lesions lleus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.