Successos

Successos

Mor a l’hospital un pescador que va ser apunyalat al port d’Arenys

Divendres 16 d’agost va morir a l’hospital un home que havia ingressat uns dies abans després d’haver estat apunyalat diverses vegades en el decurs d’un incident al port d’Arenys de Mar. Segons ha avançat el digital El Caso, la víctima és un pescador i l’agressió es va produir ara fa una setmana. Un altre home, d’entre 40 i 50 anys, li va clavar diverses ganivetades. L’agredit va ser traslladat a l’hospital en estat greu i quatre dies després va morir a causa de la gravetat de les lesions sofertes. Segons sembla, tots dos mantendrien una disputa prèvia i va ser dilluns passat, cap a dos quarts de sis de la matinada, que es va produir l’apunyalament.

Van traslladar la víctima a l’hospital, mentre que l’atacant va fugir. Més tard, els Mossos el van localitzar i arrestar a casa seva. El detingut va ser acusat d’homicidi en grau de temptativa i el jutge el va enviar a presó provisional. Amb la mort de la víctima, ara se l’acusa d’homicidi.

Ganivetades a Lleida

Un altre succés relacionat amb arma blanca s’ha produït a Lleida aquesta matinada passada. La policia local ha detingut dos joves relacionats amb una baralla amb apunyalament a la sortida d’una discoteca. Els fets han passat cinc minuts abans de les dues de la matinada a l’exterior d’un local al carrer Alcalde Porqueres. La víctima ha rebut diverses punyalades i ha estat traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova, on està ingressat. La policia primer ha detingut el presumpte autor de les lesions i després un altre jove per delicte d’encobriment dels fets i amagar l’arma sota un cotxe.

L’Ajuntament de Lleida i la policia local han portat a terme inspeccions i diverses actuacions en aquesta discoteca darrerament, de forma conjunta amb els Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia