Successos

Estat espanyol

El presumpte assassí d’un nen a Toledo confessa el crim

La Guàrdia Civil l’ha detingut a Mocejón, la mateixa població on va tenir lloc el succés

El sospitós és un jove de 20 anys de nacionalitat espanyola

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns un home de 20 anys, de nacionalitat espanyola, com a sospitós de la mort d’un nen d’onze anys diumenge a Mocejón. Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, el jove ha confessat el crim en la seva primer declaració policial. Les fonts han indicat que el detingut delirava al parlar i no mantenia un discurs coherent, per al qual cosa podria patir algun trastorn.

El presumpte agressor ha estat capturat a casa del seu pare, a la mateixa localitat, d’uns 5.000 habitants i situada a pocs quilòmetres de Toledo. L’arrest s’ha practicat aquesta tarda i els agents han realitzat dues entrades i un escorcoll a un domicili de la població castellanomanxega, les del pare i la de l’àvia. En aquesta última el jove s’hauria canviat de roba, però no se sap si abans o després del succés.

Diverses dotacions de la Guàrdia Civil han rastrejat aquesta tarda el canal de reg de Mocejón, aparentment per buscar l’arma del crim. En la cerca s’ha utilitzat un detector d’objectes metàl·lics.

El cos policial va activar ahir una operació gàbia i va desplegar un ampli dispositiu per cercar l’autor del crim, perpetrat al voltant de les deu del matí al camp municipal de futbol, on la víctima jugava a aquest esport amb dos menors més. L’operatiu ha continuat avui i efectius de la Guàrdia Civil han realitzat una batuda a la zona de La Sagra, també a la província de Toledo, a la que s’han afegit efectius de la Policia Nacional espanyola.

De moment, es desconeix el mòbil del crim i hi ha obertes diferents línies d’investigació, però els investigadors descarten que es tracti d’una acció terrorista per part d’un individu solitari. El Jutjat d’Instrucció número 3 de Toledo, que s’ha fet càrrec del cas, ha decretat el secret d’actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.