Successos

Quatre detinguts per un robatori amb força en una empresa

Agents de Mossos del Grup Operatiu Delinqüencial de la comissaria Granollers, van detenir, el 19 d’agost, dos homes de 57 anys i dos menors com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Pels volts de les 17:30, els agents de la unitat del Grup Operatiu Delinqüencial van detectar, a l’autopista AP7, un comboi sospitós format per una furgoneta i un turisme en direcció sud que ja havien estat identificats per delictes contra el patrimoni prèviament.

Els agents els van aturar, van identificar els sis ocupants i van escorcollar els vehicles. A l’interior van trobar dispositius i material de dubtosa procedència i roba i armilles que podrien haver estat utilitzats en altres robatoris. Es dona la circumstància que, els policies van localitzar una empresa a Massanes que havia patit, aquell mateix dia, un robatori d’uns 20.000 euros en material.

Els mossos van contactar amb el responsable de seguretat de l’empresa i va poder identificar el material sostret i la furgoneta, confirmant que els autors havien accedit al lloc tallant la tanca perimetral. Mentre els mossos feien aquestes les gestions in situ, dos dels ocupants del turisme van fugir desobeint les seves ordres.

Per aquest motiu, els dos homes i els dos menors que quedaven dins del vehicle van ser detinguts per un robatori amb força. La investigació continua oberta per intentar localitzar els dos homes fugits. Els detinguts van passar el dia 21 d’agost davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia