Successos

Alemanya

Diversos morts i ferits en un apunyalament múltiple en un festival a Solingen

Un apunyalament múltiples ha deixat diversos morts i ferits aquest divendres de la nit a la ciutat de Solingen, a l’oest d’Alemanya. La policia cerca l’autor de l’atac, que ha aconseguit fugir.

L’incident ha passat cap a dos quarts de deu de la nit al Fronhof, una plaça de mercat al centre urbè, on hi havia un escenari per a la música en directe en el marc de la celebració del 650 aniversari de la ciutat. Diverses persones han estat atacades de manera indiscriminada, probablement amb un ganivet.

Un dels organitzadors de l’esdeveniment ha explicat que hi ha víctimes mortals i els serveis d’emergències estaven lluitant per la vida de nou persones a l’escenari. El diari local Solinger Tageblatt xifra en tres les víctimes morts i en mitja dotzena els ferits de gravetat.

El mateix mitjà explica que el presumpte autor hauria fugit cap al carrer principal, segons el relat de testimonis.

Les forces de seguretat han desplegat un ampli dispositiu que inclou helicòpters i agents armats. Segons fonts policials citades per mitjans locals, encara no hi ha hagut cap detenció. Diverses zones han estat acordonades i les autoritats han demanat al públic que abandoni el centre de la ciutat. La celebració, anomenada Festival de la Diversitat, ha estat cancel·lada. Solingen esperava aquest que passessin almenys vuitanta mil visitants per la ciutat fins diumenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia