Successos

successos

Desmantellada una plantació de marihuana en una finca de l’Espluga Calba

Els Mossos d’Esquadra detenen un vigilant de l’explotació i no descarten nous arrestos

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana en una finca de l’Espluga Calba i n’han detingut un home, de 27 anys, que vigilava i tenia cura de les plantes. Els agents, després de vigilar l’entorn de la fisca i constatar l’elevat consum elèctric, van entrar dilluns a l’explotació i van trobar una descobrir una plantació interior amb 846 plantes. La policia acusa l’home d’un delicte contra la salut pública i pertinença a grup criminal i no descarta noves detencions. El detingut passarà aquest dimarts a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida. La investigació continua oberta. La investigació va començar després que els mossos rebessin unes informacions que assenyalaven la finca com un espai on s’hi desenvolupava alguna activitat il·lícita. Els agents van observar que al lloc s’hi havien instal·lat càmeres de vigilància i també van veure diversos cables de llum i aigua que entraven per la paret, així com sortides de ventilació. A més, van constatar amb el proveïdor d’electricitat que, tot i tenir contracte en vigor, el consum que es produïa era molt més elevat que el recollit pel comptador.

A l’operació policial, segons l’ACN, van trobar al magatzem, distribuït en dues sales, van localitzar 845 plantes de marihuana amb tota una instal·lació moderna amb llums led i reg gota a gota. També hi havia una zona d’assecat, de tractat de les plantes i selecció dels cabdells, pesat i envasat. Pel que fa a la casa, van localitzar 80 grams de cabdells de marihuana i, a la planta baixa, tota una instal·lació buida preparada per iniciar un nou cultiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia