Successos

Detenen tres ciutadans a l’aeroport de Girona que pretenien volar amb documentació falsificada

La Policia Nacional ha detingut a tres ciutadans a l’aeroport de Girona que pretenien volar amb documentació falsificada. Els policies encarregats del control de documentació van observar l’actitud “nerviosa” dels passatgers, que tenien intenció de volar cap a Irlanda, i van veure signes de manipulació en revisar els passaports i el document d’identitat que duien. Davant de la sospita, van traslladar-los a les instal·lacions policials de l’aeroport i van procedir a una inspecció “minuciosa” dels documents, que eren falsificacions “d’alta qualitat”. Dos d’ells van ser detinguts el 14 d’agost quan tenien la intenció de volar a Cork i un altre el 21 d’agost, quan tenia previst un vol a Dublín.

El primer duia passaport grec, el segon document d’identitat de Bèlgica i el tercer un passaport d’Eslovènia. Els ciutadans estrangers van ser detinguts per un delicte de falsificació de document públic i en el mateix acte se’ls va comunicar l’obertura de procediment d’expulsió per la Llei d’Estrangeria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.