Successos

Mor ofegat un home de 60 anys a la platja del Rec del Molí de l’Escala

Un home de 60 anys ha mort aquest dissabte a la tarda mentre es banyava a la platja del Rec del Molí de l’Escala. Segons ha informat Protecció Civil, és un ciutadà alemany que ha tingut problemes per sortir de l’aigua pel fort onatge i ha acabat ofegant-se. El telèfon d’emergències 112 ha rebut l’avís a les 17.08 hores que hi havia dos homes i una dona que no podien sortir del mar. Finalment, dues d’aquestes persones han pogut ser rescatades però la tercera l’han treta de l’aigua inconscient.

Els socorristes de platges properes han intentat reanimar l’home, a qui un usuari ja estava practicant maniobres, amb un desfibril·lador que ha proporcionat la Policia Local. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha activat tres unitats, ha certificat la mort del banyista. També s’han mobilitzat efectius dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació.

La platja del Rec del Molí de l’Escala no disposa de servei de vigilància, però a les platges del municipi que sí disposen de vigilància avui hi onejava bandera groga o vermella. En aquesta mateixa platja ja hi havia hagut altres rescats de persones amb dificultats per sortir de l’aigua degut a les males condicions del bany al llarg del dia. La d’aquest dissabte és la dissetena víctima mortal a les platges des de l’inici de la campanya d’estiu el 15 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.