Successos

Estats Units

Cinc ferits en un tiroteig contra diversos vehicles en una autopista de Kentucky

El sospitós ha disparat contra els automòbils des d’una zona boscosa o un pas elevat

La policia busca l’autor dels trets, que ha estat identificat com un home blanc de 32 anys

Les forces de seguretat busquen un individu que dissabte a la tarda va disparar contra nou vehicles en una autopista a l’Estat nord-americà de Kentucky. El tiroteig ha deixat cinc ferits, que es troben en situació estable.

Per raons que encara es desconeixen, cap a dos quarts de sis de la tarda (hora local) l’agressor ha començat a disparar des d’una zona boscosa o un pas elevat contra els automòbils que circulaven per la Interestatal 75, a tocar de la sortida 49. Els sospitós ha fugit en una camioneta Ford blava amb el sostre platejat, segons el mitjà local Lex 18 News.

Segons la policia de London, la població més propera al lloc del tiroteig, el presumpte autor dels trets és un home blanc de 32 anys, identificat coma Joseph A. Couch.

La policia ha tancat el tram de l’autopista on s’ha produït el tiroteig i ha desviat el trànsit. Les autoritats han demanat a la població que eviti la zona mentre continua la cerca del tirador, que han qualificat d’“armat i perillós”.

A més dels cinc ferits directament pel tiroteig, algunes persones més han patit lesions en un accident de trànsit lleu com a conseqüència del succés. Alguns ferits han estat traslladats a l’hospital Saint Joseph de London, tres d’elles amb traumatismes cranials i facials.

Aquest nou incident armat es produeix tres dies després del tiroteig en un l’institut de secundària de Winder, a Geòrgia. L’agressor, un adolescent de 14 anys que estudiava al centre, va matar quatre persones abans de ser capturat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia