Successos

Detingut per amenaçar els mossos que l’havien multat per conduir begut

Els Mossos d’Esquadra, van detenir dijous passat, a Serinyà, un home de 54 anys com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat i danys. També el van denunciar penalment per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van tenir lloc el mateix dia 12 de setembre a la carretera C-66, en el seu punt quilomètric 50, dins el terme municipal de Serinyà. Cap a les cinc de la tarda, els agents van rebre avís per un accident de trànsit entre dues furgonetes. En arribar al lloc, els mossos van comprovar que a conseqüència de l’accident només hi havia pocs danys materials. En fer la prova d’alcoholèmia als dos conductors, van veure que el conductor que havia causat el sinistre donava positiu en alcoholèmia amb una taxa final de 0.98 mg/l en aire expirat.

Per aquest motiu, els mossos li van immobilitzar el vehicle, que era de l’empresa per la qual treballava, i li van obrir diligències penals com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle amb una taxa penalment punible. Una estona més tard, els agents van ser alertats que l’home havia trencat el parany, havia marxat amb la mateixa furgoneta i havia circulat fins al mig d’un camp.

Quan els agents van arribar van trobar la furgoneta cremant i van localitzar el conductor. L’home es va abraonar sobre ells mentre els amenaçava. Davant d’això, els mossos van detenir-lo per atemptar contra els agents de l’autoritat. El detingut, que no tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Girona el dia 13 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia