Successos

estat espanyol

Almenys nou morts i 48 desapareguts al bolcar una barcassa a les costes d’El Hierro

Els equips d’emergències han pogut rescatar 27 supervivents

Nova tragèdia a la ruta migratòria cap a les Canàries. Almenys nou persones han mort i 48 persones estan desaparegudes en bolcar una barcassa que intentaven arribar a l’illa d’El Hierro aquesta matinada. En l’embarcació navegaven 84 persones, vint-i-set de les quals van poder ser rescatades en vida.

Tots els ocupants de la barcassa sinistrada, que va sortir en direcció cap a les Canàries de Mauritània, eren homes i un dels cossos sense vida recuperats correspon a un adolescent d’entre 12 i 15 anys, informa Efe aquest dissabte que cita fonts dels serveis d’emergències. Les mateixes fonts han detallat que van ser els mateixos ocupants de l’embarcació els que van avisar al 112 d’on es trobaven i que el rescat es va produir a les tres de la matinada. La barcassa hauria bolcat quan s’estava fent l’operació de rescat, segons han informat Efe fonts del servei d’emergències, en circumstàncies que encara estan per determinar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia