Successos

Successos

Mor el conductor d’un turisme en sortir-se de la via a Sant Vicenç dels Horts

El vehicle ha caigut des d’una alçada de cinc metres a la N-340

El conductor d’un turisme ha mort en una sortida de via a l’N-340 a Sant Vicenç dels Horts aquest dilluns de matinada. A dos quarts de quatre, els Mossos han rebut l’avís d’un accident al punt quilomètric 1.242. En concret, un turisme s’ha sortit de la via i ha caigut des d’una alçada de cinc metres per causes que s’estan investigant. A conseqüència de l’accident, el conductor i únic ocupant del turisme ha mort. La víctima es un veí de Cornellà de Llobregat de 29 anys. S’han activat sis patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han hagut d’efectuar tasques d’excarceració de la víctima; i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons el Servei Català del Trànsit, amb aquesta, són 97 les persones mortes en accident de trànsit a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya des del gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia