Successos

Detenen dues persones per robatori amb violència a l’estació de trens

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’11 d’octubre, a Girona, un home de 21 anys i un menor d’edat com a presumptes autors d’un robatori amb violència. Els fets van passar el mateix dia 11 en un vestíbul de l’estació de trens de Girona on, cap a dos quarts de set de la tarda, un noi va abordar un home amb la intenció de robar-li les seves pertinences. Tot seguit, es va iniciar una baralla i finalment l’autor i el seu còmplice, que el va ajudar a desempallegar-se de la víctima, van aconseguir fugir.

En un altre lloc de l’estació, diversos agents estaven fent un control preventiu del pla Daga i van ser alertats del fet. Ràpidament, amb la informació que els testimonis els van aportar, van localitzar un dels nois a fora de l’estació amb un grup de joves que coincidien plenament amb la descripció que els havien donat.

En escorcollar-lo, van trobar-li una polsera platejada, però no va saber explicar d’on l’havia tret. Tot seguit, el noi va donar un cop de puny a un vidre de l’estació i el va trencar. Els agents van detenir-lo i pocs minuts després van localitzar el segon autor, que també van identificar i detenir.

El detingut major d’edat, amb antecedents, passarà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerit, mentre que el noi menor passarà a disposició de la Fiscalia de Menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia