Punt divers

El Mas de Sant Iscle inicia la verema de la Denominació d'Origen Pla de Bages

CATALUNYA CENTRAL

Un any més, el celler del Mas de Sant Iscle ha estat el primer a veremar dels deu que integren la Denominació d'Origen Pla de Bages. Aquest celler ha iniciat aquest dijous els treballs de recollida del raïm i ho ha fet amb la varietat gewürztraminer. Està previst que la resta de cellers iniciïn la verema a partir de la setmana entrant. Segons el secretari de la Denominació d'Origen Pla de Bages, Joan Francesc Baltiérrez, aquesta serà una verema inferior en quantitat a l'any passat a causa dels efectes de les pedregades que van afectar algunes zones de la comarca i de la plaga del míldiu. No obstant això, es preveu que la qualitat del raïm i del vi que se'n farà sigui bona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.