Punt divers

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Lleida per un delicte contra la salut pública i falsificació de moneda

PONENT

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte, Pierre R., de 46 anys i de nacionalitat francesa, i Mounir A., de 35 anys i nacionalitat algeriana. Els dos detinguts tenien domicili desconegut i se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública i falsificació de moneda. Els fets van tenir lloc durant la matinada del dissabte quan van escapar amb vehicle després de col·lidir amb un cotxe aparcat al carrer Ramon i Cajal de Lleida. Els Mossos van detenir els dos ocupants del vehicle al carrer Joan Baget. El conductor presentava símptomes d'anar begut i es va alertar a la Guàrdia Urbana per fer la prova d'alcoholèmia.

Durant l'escorcoll del vehicle es van trobar 21 embolcalls d'haixix a l'interior de la jaqueta de Pierre R.,  un sobre amb 5.200 euros en bitllets falsificats sota el seient del conductor i una pistola de balins. Els dos detinguts tenen antecedents policials i van passar durant el diumenge a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.