Punt divers

Amaga cocaïna en una obra de Tàrrega després d'una baralla amb un possible comprador

PONENT

Els Mossos d'Esquadra en col·laboració amb la Policia Local de Tàrrega van detenir divendres passat Hassan K., de 27 anys i nacionalitat marroquina, i la seva parella, Mirela B., de 21 anys i nacionalitat romanesa, per, presumptament, vendre cocaïna a Tàrrega. La matinada de divendres la Policia Local de Tàrrega va rebre l'avís que al carrer Indústria de la població hi havia una baralla entre el suposat venedor i un client. En arribar al lloc, els implicats en la baralla ja no hi eren, però diversos testimonis van indicar als agents que Hassan K. havia amagat una bossa, en un obra en construcció que hi ha al mateix carrer. La bossa contenia 21,26 grams de cocaïna valorats en 1.275 euros.

Els agents van localitzar la bossa i van comprovar que al seu interior hi havia diversos embolcalls de cocaïna, segons va confirmar l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents, una balança de precisió i diverses pastilles d'un medicament utilitzat habitualment per tallar la droga. Posteriorment es van adreçar al Centre d'Atenció Primària de Tàrrega i hi van localitzar un dels implicats en la baralla, al qual estaven atenent per lesions i contusions. Aquest va explicar que era consumidor habitual de cocaïna i que s'havia barallat amb el venedor perquè es negava vendre-li la droga.Durant la tarda del mateix divendres es va localitzar i detenir el presumpte venedor i la seva companya sentimental, acusats d'un delicte contra la salut pública. Segons els Mossos, tot apunta que després de la baralla i per evitar ser trobats en possessió de substàncies estupefaents, aquests van amagar la cocaïna i els estris que tenien a casa per por a una possible denúncia del comprador.Els detinguts van passar dissabte a disposició judicial al Jutjat de Cervera, el qual va decretar l'ingrés a presó de Hassan K. i la llibertat amb càrrecs per a Mirela B.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.