Punt divers

L'Institut Geològic de Catalunya comença la seva activitat a Tremp

ALT PIRINEU I ARAN

L'Institut Geològic de Catalunya comença la seva activitat a l'oficina del centre de suport territorial a Tremp. Aquest nou servei obrirà les seves portes el proper dia 2 de febrer, de manera provisional, a l'edifici ubicat a l'antic edifici del Centre d'Assistència Primària, a la plaça Mossèn Xassimir Torrent. Inicialment comptarà amb tres tècnics i entre les seves tasques principals cal destacar activitats destinades a potenciar els projectes de cartografia geològica, edafològica i geotemàtica de l'àrea pirinenca. Al centre, també es portaran a terme activitats de desenvolupament i suport científic i tecnològic, tot aprofitant les característiques geològiques pròpies de la zona d'actuació.

A més a més, actuarà com a base de treball per determinats projectes que es realitzin conjuntament amb altres Institucions i concretarà l'aposta institucional per al reconeixement i l'estudi del patrimoni geològic i edafològic, i la geodiversitat de la regió. Es preveu la construcció d'un edifici específic per a aquesta tasca a la zona de serveis ubicada al passeig Pompeu Fabra de Tremp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.