Punt divers

CiU retreu 'l'actitud negligent' de Serna davant del tancament de Lear

La diputada de CiU al Parlament Meritxell Borràs ha retret aquest dimarts 'l'actitud negligent' de la consellera de Treball, Mar Serna, davant de l'anunci de tancament de Lear, i ha tornat a demanar la seva compareixença perquè expliqui les mesures que està aplicant per a evitar que tanquin més empreses. Segons Borràs, la visita la consellera per entrevistar-se amb els alcaldes de la zona i els representants sindicals de la fàbrica 'arriba tard'. 'Ja estem en temps de descompte, perquè l'anunci de l'ERO i el tancament de la fàbrica ja es coneixia la setmana passada. I no ha fet res fins avui', ha lamentat. El Govern ha dit aquest dimarts que 'no escatimarà esforços' per evitar el tancament.

En un comunicat, Borràs ha constatat que la consellera 'desconeix la realitat de les empreses a Catalunya o no sap actuar i aportar mesures per ajudar-les', i ha apuntat que responsables sindicals han denunciat ja la inacció del Govern, perquè han assegurat que fa temps que alertaven de la situació de Lear a Roquetes. Per això, la diputada ha afirmat que 'ara més que mai és urgent la compareixença' de la consellera Serna al Parlament, on CiU va presentar el mes de juny una proposta de resolució que encara està pendent de debat i votació per intentar evitar el tancament de la planta, ha recordat.Borràs també ha alertat de la situació que viu la fàbrica de Montesa Honda a Santa Perpètua de Mogoda, i ha subratllat que cal vetllar per a que no s'acabi fent a Itàlia tota la producció, ja que això significaria el tancament d'una altra empresa a Catalunya. 'Per això demanem al Govern que actuï per a que la fàbrica no tanqui', ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.