Punt divers

Ascó i el Govern mantenen el pols per la candidatura del cementiri nuclear

Les portades dels diaris catalans centren la seva atenció aquest dimarts en el ple de l'Ajuntament d'Ascó, que ha de decidit si vol optar a acollir un cementiri nuclear. 'L'Avui' destaca que 'L'Ajuntament d'Acó manté l'oferta a l'Estat', 'La Vanguardia' que 'El Govern se opondrá al almacén que pide hoy Ascó' i 'El Periodico' diu que 'El alcalde de Ascó planta cara a CiU y a Montilla'. 'El País' opta per 'Dos barones del PSOE desafían al Gobierno pot el almacén nuclear'. 'El Punt' obre amb 'Com mínim set errors humans van ser factor clau en l'incendi d'Horta' i 'Publico' amb 'El PP agita ahora la bandera de la cadena perpetua'.

'El Mundo' afirma que 'Zapatero cree que si la crisis persiste deberá ser candidato'. 'L'ABC' diu que 'El Gobierno se resigna y admite que el paro supera ya los cuatro millones' i 'La Razon' opta per 'Zapatero pedirá a la UE que levante el veto de armas a China'. 'El Punt' de les comarques gironines obre amb 'L'apagada de la televisió analògica a les comarques gironines s'ajorna un mes' i el 'Diari de Girona' destaca que 'El canvi climàtic provoca en 17 anys que la neu es fongui deu dies abans als Pirineus'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.