Punt divers

Caixa Catalunya, Manresa i Tarragona retarden la fusió fins que Brussel·les aprovi el FROB

Les assemblees que Caixa Catalunya, Manresa i Tarragona tenien previst convocar la propera setmana han quedat anul·lades. Les tres entitats d'estalvi estaven pendents de la celebració d'aquestes reunions per aprovar la fusió definitiva. Però les tres caixes han decidit ajornar aquestes assemblees fins que la Unió Europea no doni el seu vistiplau al Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), creat pel govern espanyol per ajudar les entitats que tenen plans de participar en un procés de fusió. Totes tres entitats han recalcat que l'ajornament obeeix a circumstàncies alienes a la seva voluntat.

De fet, Caixa Catalunya, Manresa i Tarragona han expressat la seva 'ferma voluntat' de seguir amb el procés de fusió d'acord amb el que van acordar els consells d'administració de les tres entitats el passat 4 de desembre de 2009. Les tres entitats havien demanat al FROB 1.315 milions d'euros, que havien de ser injectats mitjançant participacions preferents per retornar en un termini de cinc anys amb interessos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.