Punt divers

Comença la remodelació de l'avinguda del Príncep d'Espanya de Miami Platja

Les obres de remodelació de l'avinguda del Príncep d'Espanya de la urbanització de Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Camp), s'han iniciat aquest dilluns amb la construcció d'una rotonda projectada a l'alçada de l'avinguda Diputació. Es tracta de la primera de les sis rotondes que es construiran al llarg d'aquesta avinguda de més de dos quilòmetres, on també se soterraran les línies de mitja tensió, s'ubicaran pluvials per evitar inundacions, es construirà una nova mitjanera, es renovarà l'asfalt i es reforçarà la senyalització viària. Les obres, que tenen un període d'execució aproximat de sis mesos, suposaran per a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp una inversió de més de 2,5 MEUR.

Aquesta avinguda és l'únic vial important paral·lel i alternatiu a la N-340 -l'avinguda de Barcelona- i permet la comunicació dels barris de Miami Platja situats al sud i al nord d'aquesta carretera. També és una de les poques artèries principals que permet la comunicació d'aquest nucli amb el poble de Mont-roig del Camp i altres urbanitzacions del municipi.L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha adjudicat part dels treballs a l'empresa Tecnofirmes SA, que ha iniciat les obres de l'avinguda i s'encarregarà de la pavimentació, mentre que la resta d'actuacions complementàries es troben en curs d'adjudicació.Amb les obres, l'Ajuntament ha habilitat un desviament provisional per al trànsit que s'anirà modificant a mesura que vagin avançant els treballs. Fins a finals de juliol, el desviament es farà entre l'avinguda de Viena fins a l'avinguda de Londres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.