Punt divers

Tremosa insta el PSC a signar un manifest a favor de l'oficialitat del català al Parlament Europeu i al Congrés

El candidat de CiU a les eleccions del 7 de juny, Ramon Tremosa, ha instat els socialistes catalans a signar, aquest dilluns, un manifest conjunt pel qual es comprometin en l'impuls de l'oficialitat del català al Parlament Europeu i al Congrés de Diputats, i també amb la retirada del decret de la tercera hora de castellà. Tremosa ha estat precedit per l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, que ha instat tota la militància a 'espolsar-se la son de les orelles' i anar a votar a unes eleccions que representen una oportunitat per enviar un missatge, 'que CiU es presenta amb voluntat de tornar a guanyar les eleccions de l'any que ve amb més claredat per tal que no hi pugui haver un nou tripartit'.

El president de Convergència i expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha intervingut per primera vegada en la campanya de les europees, aquest dissabte des de la Seu d'Urgell, des d'on ha reivindicat la importància de mobilitzar tota la militància per demostrar la força de la federació nacionalista amb vista a les eleccions al Parlament del 2010, que malgrat no ser 'unes primàries', 'algun efecte tindran', ha assegurat Pujol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.