Punt divers

La cadena catalana de distribució Bon Preu obre nous establiments a Tordera, Mataró i Roda de Barà

El grup de distribució Bon Preu, amb seu a les Masies de Voltregà (Osona) ha anunciat l'obertura de tres establiments de l'ensenya Bonpreu a les ciutats de Tordera (Maresme), Roda de Barà (Tarragonès) i Mataró (Maresme). Els establiments s'obriran els dies 3, 15 i 16 de desembre, respectivament. Amb l'obertura d'aquestes tres botigues la cadena catalana passa a disposar de 122 establiments i de 14 benzineres Esclatoil segons han informat des de l'empresa. Entre els projectes del grup també hi ha la remodelació del centre comercial Esclat de Malla (Osona). Fa unes setmanes s'han iniciat les obres d'aplanament i urbanització del terreny.

En el cas de Tordera, on l'empresa hi té dos supermercats, el nou establiment està situat al Camí Ral cantonada Nacional II de Tordera. La botiga té un total de 1400 metres quadrats i disposa d'un pàrquing exterior per a 40 vehicles i un pàrquing interior amb 22 places. El supermercat Bonpreu de Mataró està situat a la la plaça de Cuba. Aquest disposa de 700 metres quadrats. En aquesta població, es va obrir el primer supermercat Bonpreu a mitjan setembre. A Roda de Barà, Bonpreu hi arriba per primera vegada amb un establiment Bonpreu al carrer Hispano Suiza. La botiga té 1.200 metres quadrats, un pàrquing interior amb capacitat per a 40 places i un aparcament per a 20 vehicles. Pel que fa a les obres del nou Esclat de Malla es van iniciar ara fa unes setmanes. Actualment s'està treballant en uns terrenys adjacents a l'actual superfície que en un futur haurà de ser enderrocada. La zona comercial actual està constituïda per un hipermercat de 4.022 metres quadrats de superfície de venda i una galeria de 890 metres. Quan es construeixi el nou edifici, en la mateixa parcel·la, l'hipermercat passarà a tenir 1200 metres més que l'actual i 300 més de galeria. Actualment s'està valorant quins nous serveis inclourà l'Esclat, tot i que seguirà comptant amb la benzinera o el restaurant que disposen actualment.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.