Punt divers

Dos afectats més per grip nova a Catalunya després de quatre dies sense nous casos confirmats

Dos nous casos de grip nova confirmats aquest dilluns a Catalunya han fet augmentar fins a 26 el nombre d'afectats, mentre que els casos sospitosos han disminuït fins a cinc, segons l'última actualització del Ministeri de Sanitat i del Departament de Salut. Des de dijous de la setmana passada, el nombre de casos confirmats s'havia mantingut en 24 i els casos sospitosos en 7. Els nous afectats pel brot humà de la grip A(H1N1) a Catalunya són dos homes de 21 i 24 anys, que presenten un quadre clínic lleu i evolucionen de forma favorable als seus domicilis. Un d'ells va ser notificat a l'Hospital Josep Trueta de Girona i l'altre a l'Hospital de Mataró.

El Departament de Salut no ha identificat nous casos sospitosos. Per tant, hi ha cinc casos pendents de confirmar o de descartar si es tracta de casos del brot humà de la grip A(H1N1).Al conjunt de l'Estat, el nombre d'afectats s'acosta al centenar, amb 98, i el nombre de casos sospitosos és de 22.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.