Punt divers

Els comerciants de l'Eix de Lleida intenten salvar la temporada d'estiu amb la celebració del Mercat de les Rebaixes

Els comerciants de l'Eix Comercial de Lleida posen fi a les rebaixes d'estiu amb la celebració des d'aquest dimecres i fins divendres del tradicional Mercat de les Rebaixes. Amb aquesta iniciativa els comerciants de l'Eix esperen maquillar una temporada de rebaixes estivals en què asseguren s'ha notat una caiguda de les vendes respecte altres anys. Els compradors hi podran trobar sobretot roba, però també complements, perfums, articles per la llar, llibres, entre altres productes, amb descomptes de fins el 70%. El mercat compta amb noranta parades de seixanta comerços repartits pels carrer i places de l'Eix Comercial, un dels més llargs d'Europa a l'aire lliure.

Amb la celebració del Mercat de les Rebaixes d'estiu que enguany arriba a la seva 11a edició, els comerciants de l'Eix surten al carrer on tenen l'oportunitat de buidar els estocs de temporada que encara tenen als magatzems venent els productes a preus més baixos. Enguany, els compradors poden trobar descomptes de fins al 70% en alguns productes. A més dels comerciants de l'Eix, també participen en aquesta edició del mercat establiments d'altres punts de Lleida com ara Cappont, Pardinyes o del Clot de les Granotes. El vicepresident dels comercials de l'Eix, Àlex Riu, ha reconegut tot i que sense donar xifres exactes que les vendes han caigut durant les rebaixes si es compara amb anys anteriors. Segons els comerciants de l'Eix, les rebaixes 'han seguit la tònica de la resta de l'any amb menys vendes en general que en altres anys'. Tot i això, 'estem resistint i resistirem més', ha afirmat Riu. L'alcalde accidental de Lleida, Josep Presseguer, i la tinenta d'alcalde Dolors Arderiu, han visitat acompanyats pel vicepresident dels comerciants de l'Eix les parades que participen en el mercat que posa punt i final a dos mesos de rebaixes d'estiu dels comerciants. Presseguer ha destacat que amb l'onzena edició el mercat està 'més que consolidat' i ha esdevingut una 'oportunitat' que els lleidatans esperen cada estiu. Presseguer ha fet una crida als veïns de Lleida i de pobles del costat a atansar-se fins divendres al mercat de l'Eix Comercial de Lleida. Els comerciants 'fan un esforç per posar a disposició dels clients gènere de primera qualitat' a preus més econòmics, ha dit el tinent d'alcalde. A més, és un 'instruments de primer ordre per dinamitzar el comerç de Lleida', ha dit. La tinent d'alcalde Dolors Arderiu ha explicat que enguany els comerciants de l'Eix repartiran per promocionar-se entre els seus clients 10.000 bosses de plàstic en què s'hi pot llegir el lema 'imagina, passeja i compra'. Una altra novetat d'aquest any és que els establiments presents al mercat han unificat els cartells on s'hi poden veure els preus dels productes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.