Punt divers

José Zaragoza aplega uns 90 militants i simpatitzants en una jornada de treball a la Seu d'Urgell

ALT PIRINEU I ARAN

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, va assistir aquest dimecres a la tarda a una jornada de treball que va agrupar unes 90 persones, entre càrrecs electes, militants i simpatitzants de la comarca de l'Alt Urgell. La reunió va servir per marcar el full de ruta i la planificació del partit a la comarca i al Pirineu de cara al futur i, també per debatre entorn de l'actualitat política catalana i la negociació del nou finançament. En aquest sentit, un dels principals objectius que es marca el PSC-Progrés és millorar els resultats als pobles de la comarca, tant en número de vots com de regidors, i així poder entrar a formar govern al Consell Comarcal a les properes eleccions municipals.

El secretari d'organització va reiterar als assistents tot el seu suport i el de la resta del partit per tal de continuar millorant els resultats de les últimes cites electorals a la comarca i, així, 'poder construir una comarca progressista, equilibrada socialment i amb ambició de futur'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.