Punt divers

Vielha e Mijaran homenatja 200 veterans de la 'Companyia d'Escaladors, Esquiadors de Vielha'

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran retrà homenatge als prop de 200 veterans que aquest cap de setmana acudiran a Vielha amb motiu de la primera trobada de veterans de la ''Companyia d'Escaladors, Esquiadors de Vielha'. Paral·lelament s'ha preparat una mostra amb 150 fotografies sobre l'antiga companyia. L'exposició recull fotografies des de l'any 1965 fins l'actualitat on es mostra el treball dels militars en operacions humanitàries internacionals. Les fotografies recullen part de les vivències dels militars. A la trobada hi assistiran el General Cap de la Prefectura de Tropes de Muntanya, Gumersindo Veiga, el Subdelegat de Defensa, Pablo Martínez i el Comandant Militar, Rufino Sacristán entre altres.

El President Nacional de la AESVM, Jesús Molina i el President Artilleros Lleida i Secretari General Adjunt de la Federació Internacional de Soldats de Muntanya, Esteban Calçada també assistiran a la trobada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.