Punt divers

Puig espera que CDC de Salou accepti la moció de censura, que afirma que els convertirà en la primera força del municipi

CAMP DE TARRAGONA

El secretari adjunt de CDC, Felip Puig, ha afirmat aquest dijous a la nit que està 'convençut' que els seus companys de partit de Salou acabaran acceptant la decisió de la direcció nacional i donaran suport a la moció de censura presentada conjuntament amb el PP i el grup independent Ferran Units per Salou (FUPS) per trencar l'actual pacte de govern del municipi. 'Si aquesta moció de censura prospera el grup de CiU a Salou començarà una nova etapa que els permetrà convertir-se en la primera força política del municipi', ha manifestat Puig. Al mateix temps, ha destacat que el nou govern donarà resposta a les necessitats dels ciutadans.

Puig ha dit també que Salou no serà l'unic cas on CiU actuarà per tal de tornar al govern municipal.Puig ha fet aquestes declaracions després de més de dues hores d'assemblea en la que ha explicat als militants del CDC de Salou les raons per les que la formació dóna suport a la moció de censura i que donarà l'alcaldia del municipi a Pere Granados, de la FUPS.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.