Punt divers

La Guàrdia Civil decomissa tabac de contraban valorat en mil euros a la frontera amb Andorra

ALT PIRINEU I ARAN

La Guàrdia Civil va decomissar aquest dimarts 200 paquets de tabac ros de contraban i mil grams de picadura de tabac amagats a l'interior d'un vehicle a la duana hispanoandorrana. La mercaderia estava valorada en uns mil euros. Els fets van passar al voltant de dos quarts de sis de la tarda, quan efectius de la Guàrdia Civil van controlar un Citroën, i durant l'escorcoll van localitzar al forat del para-xocs 200 paquets de tabac ros de contraban de la marca Pall Mall valorats en 460 euros, i mil grams de picadura de tabac de la marca Fleur du Pays, amb un valor de 540 euros.

Els agents van identificar al conductor, que va resultar ser J.R. de 38 anys i nacionalitat francesa. La Guàrdia Civil va instruir una acta de decomís per contraban i tant el vehicle com la mercaderia van quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.