Punt divers

Els Mossos continuen buscant una mà i un peu de la víctima d'Alcover, dues setmanes després del crim

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant una mà i un peu de la víctima d'Alcover (Alt Camp), Victoryia S., dues setmanes després del macabre crim. El seu exmarit, Domingo Miguel C. P., de 40 anys, va confessar que l'havia matada i esquarterada a la banyera de casa seva, i havia anat deixant les extremitats al llarg de l'AP-7, de camí a la feina. El detingut, que ja va ingressar a presó, va col·laborar en la localització del cadàver. Així, els Mossos van trobar el cap i una mà a Sant Sadurní d'Anoia, un peu al partit judicial del Vendrell, i el tronc a Granollers, sota un tros d'uralita, però encara falten dues extremitats. L'home l'hauria mort el mateix dia que se li decretés una ordre d'allunyament.

Després del judici ràpid, Domingo Miguel C. P. va anar a un bar de Valls on es va prendre un 'quinto' de cervesa i un 'pinxo'. Segons la interlocutòria de presó dictada per la jutgessa de Valls, l'home va tornar a casa seva, trencant l'ordre d'allunyament decretada el mateix matí del dia 9 de febrer. La parella va començar a discutir i forcejar, fins que l'home li va clavar dues ganivetades mortals a l'esquena. Després va esquarterar el cos, suposadament amb el mateix ganivet -que va llençar per un pont entre Alcover i Valls-, i va anar deixant parts del cadàver per l'autopista. Domingo Miguel C. P. va anar a la feina amb normalitat, fins que els Mossos van investigar la desaparició de la víctima i van reunir suficients proves per detenir-lo. El cas ha commocionat la urbanització d'Alcover on vivia la parella.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.