Punt divers

UDC no donarà suport a la moció de censura a l'Ajuntament de Salou

CAMP DE TARRAGONA

Unió Democràtica de Catalunya (UDC) ha pres la decisió unànime de no donar suport a la moció de censura a l'Ajuntament de Salou (Tarragonès), que es debatrà el pròxim 21 d'abril, després de la reunió que ha mantingut l'executiu local del partit de Salou amb membres de la direcció de la Intercomarcal de Tarragona i del comitè de govern. D'aquesta manera, ratifiquen la seva posició manifestada el 7 d'abril passat i continuen considerant que no hi ha hagut 'canvis significatius' en la localitat que 'justifiquin' el trencament del pacte establert l'any 2007, entre el PSC, RDS i CiU.

Davant aquest nou escenari polític, Unió Democràtica ha expressat el seu suport a l'executiu local de Salou i a la regidora Martina Fourrier, per tal d''articular una política a favor del municipi des del grup de CiU', que, en cas que prosperi la moció de censura, passarà a l'oposició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.