Punt divers

L'equip de govern de Salou carrega contra el convergent Marc Montagut i l'acusa de trànsfuga

CAMP DE TARRAGONA

L'equip de govern de Salou (Tarragonès) considera que el convergent Marc Montagut és un trànsfuga ja que el seu vot propiciarà que tiri endavant una moció de censura per canviar l'actual govern municipal. Aquesta és una de les acusacions que fan tant el PSC com el company de partit de Montagut, Salvador Pellicé, i els independents de RDS, que també s'han mostrat 'perplexos' per l'actuació del regidor i perquè, asseguren, mai va oposar-se al model de funcionament de l'actual govern, del que en formava part. Així mateix l'alcalde, Antonio Banyeres, ha lamentat que Montagut no li comentés personalment les seves intencions i l'ha comparat amb un nen 'malcriat'.

L'actual primer tinent d'alcalde de Salou, Salvador Pellicé (CDC), ha assegurat que no entén les motivacions del trencament de l'estabilitat del govern municipal i el fet que el seu company de partit desobeeixi les indicacions de l'agrupació local convergent i del soci de coalició, UDC. Agrupació local d'uns i direcció nacional dels altres ja han mostrat el seu rebuig explícit a aquesta moció de censura i als moviments de Montagut, que, per contra, sí tenen el suport de la direcció nacional de CDC.Pellicé, que havia d'assumir l'alcaldia en un parell de mesos, en base a l'acord de govern signat amb el PSC i RDS, assegura no entendre els motius del regidor convergent, segon a la llista en les passades eleccions municipals, per deixar un govern en el que el seu partit tenia l'oportunitat d'accedir a l'alcaldia i que 'compta amb el suport del poble'. Així, considera que 'si la moció prospera, el proper 21 d'abril, es trencaran les il·lusions de molta gent' i afirma que 'aquesta no és manera de fer política.En la mateixa línia l'alcalde socialista de Salou, Antonio Banyeres, ha demanat a Montagut que s'expliqui i doni les seves raons per trencar un pacte de govern que tan sols ha durat dos anys però que estava 'posant les bases del retorn a la normalitat del municipi després de vint anys de ferranisme', en referència als anteriors mandats encapçalats per Esteve Ferran, del grup Ferran Units per Salou (FUPS). Igualment s'ha mostrat crític amb el fet que el secretari general de FUPS, Pere Granados sigui qui es postuli com a nou alcalde quan no va encapçalar la llista del seu partit. Així mateix creu que Montagut no és coherent ja que en l'anterior mandat ja va abandonar l'equip de govern per desavinences amb FUPS, amb qui ara tornarà a governar.Per la seva banda la regidora d'UDC, Martina Fourier, ha acusat Montagut d'actuar 'sibil·linament' i també ha mostrat la seva sorpresa per la moció. De la mateixa manera, el cap de llista d'RDS, Pablo Otal, troba que tot plegat no té cap mena de sentit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.