Punt divers

L'alcalde de Lleida demana a Renfe que no redueixi la freqüència dels trens Avant fins a Barcelona durant l'estiu

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, demana a Renfe que no redueixi la freqüència dels trens Avant entre Lleida i Barcelona durant l'estiu, com ha fet amb un dels serveis. Segons ha explicat, Renfe ha augmentat la freqüència dels AVE per demanda turística, però ha començat a reduir la dels Avant de primera hora del matí, utilitzat preferent per estudiants i treballadors. Segueix viva a més, la demanda d'una línia d'Avant fins a Saragossa i l'augment de freqüència fins a Barcelona, sobretot al vespre. Queda per tant pendent una reunió aquest estiu amb Renfe per traslladar-li de nou aquesta demanda. Aquest dimarts s'ha reunit a Lleida la xarxa de ciutats AVE de l'Estat.

Deu de les setze ciutats de la xarxa del tren d'alta velocitat s'han reunit aquest dimarts a Lleida, ciutat que presideix durant tres anys aquest organització. Fruit de la reunió, s'ha acordat posar en marxa a la tardor una campanya de promoció turística de les ciutats als trens AVE, i crear la figura d'un gerent que gestioni l'associació de municipis amb tren d'alta velocitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.